Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, 24 September 2015

Finally! Cikgu Lesen Kajang The Best!

Assalamualaikum wbt

This post quite late actually...

Just got my P for B2 license..Alhamdulillah setelah 2 tahun lebih susah payah! Ini semua kerana Aaron..!! Ku gagahkan jugak! huhu^_^

Okaylah. Untuk jadikan post ni manfaat sikit, Anna nak share kat mana Anna buat lesen yang boleh Anna katakan a good place rather than the previous one.

After recovered from accident, i bought Aaron which is my hero my keunggulan my strength gittuuuwww, a scooter! What a dream come true! Well, had a dream to have a scooter back then 2005 which minah hiphop sgt masa dekat Ampang dulu. huhu^_^

So, here it is Anna recommended kalau sesiapa nak amik lesen area Kajang ni dekat cikgu Anna ni...

Ni bisness kad dia...

Ni Institut memandu nya lah..

Dekat Cikgu Hanif ni, dia byk pakej taw. So boleh datang kedai dia kat Saujana Impian atau contact dia.  A good teacher!

*Okay knp Anna ckp 2 tahun lebih? At first back then 2012 Anna buat dekat cikgu lain kdi dia dekat Bandar Kajang..x best servis dia..Anna ade lesen L B2 & D.. tp rezeki dari Allah kan.. pendek cerita, Anna pun accident (Kun Fa Ya Kun), one day before JPJ test kereta. Since that fobia nk riding and driving, and masa tu dengan sem akhir degree nya..thesis and so many many things.. i felt so kucar kacir hidup. Alhamdulillah...i am here now. Faced all the things... Once i decided to continue it back, JPJ dah tukar sistem baru, which is Anna nak sambung P tapi kena bayar daripada mulaaaa sekali..means bayar lagi sekali pakej tu.  Last sekali Anna decided to let it burn and go find a good teacher and start from the beginning.  This license journey..well Allah not simply give it to me, need to work hard even harder.  But now, Alhamdulillah..and me planning on D pulak. Wish me luck!

xoxo ~ Anna

No comments:

Post a Comment