Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, 28 August 2011

Ana sayang Mereka Part II(lanjutan Mereka sayang ana part I)

Assalamualaikum WBT...
Alhamdulillah...

Akhirnya, ana punya waktu juga ya, mahu meneruskan coretan mengenai mereka yang ana sayang ni.
Sebenarnya, ana sangat sibuk hingga kan diri tak terjaga.  lagi-lagi bulan puasa ni, kalu tak jaga diri memang sakit terus.hehe..
Tapi, alhamdulillah...kesihatan beransur pulih.  Dan ana kembali untuk menyambung coretan ana yang lalu.

First of all, sekarang sudah 28 hari kita berpuasa, macam mana hari-hari yang anda lalui?macam-macam ragam tak?  Ana sangat bersyukur pada Allah kerana Ramadhan ini, lebih baik dari Ramadhan sebelumnya..alhamdulillah.

 Ok, let's get it start...



dari kiri Fad, memperkenalkan Miena, dan ana.

Amalina Fauzi..kak miena, shaminaminanana..huhu^.^ ooppsss..maaf "ter'over' pula..ana suka kawan dengan kak miena sebab dia kelakar..ada saja idea dia untuk mewujudkan suasana yang meriah.huhu^.^

jojo dan miena

opppss..maaf ya, pada coretan lalu ana sudah cakap mahu kenalkan anda berdua..so, i mark my words.
Jojo tu lah jurugambar masa Majlis Makan Malam ana.

comel..hehe...love u~Amalina Fauzi~

 kakak yang baik...sayang kak Ila..! =)

Ya Allah..alhamdulillah...ana dikurniakan teman yang sangat mencintai ana..tQ Allah...
Sayaang korg!!! <3 <3 <3





Thursday, 4 August 2011

Mereka yang sayang ana (Part I)

Assalamualaikum WBT
huhu^.^

Sempena 5 bulan ana dah blogger ni..ana nak bercerita tentang dua orang kawan yang sangat menjaga dan baik dengan ana selama mengenali diorang ini.
Kenalkan kawan ana dari kanan Nash dan Fadzrul...
heheh...


Masa dinner anjuran kelas kuliah ana =)

jejaka ini pula, angry birds comel..hahah..ooppss..dia kawan ana yang paling banyak support ana selama ana down, alhamdulillah sampai sekarang ana mempunyai kekuatan untuk melupakan perkara lama.xiexie nash..!


tengah main game fav ana, angry birds.hehe.tq fad...hp awak hp saya juga kan.?(haha, statement sangat motif)
gambar candid ini diambil oleh seorang hamba Allah nama dia....ha, tunggu Mereka yang sayang saya Part II ok?..hehe


I LOVE Nikon ! hehe...ana sedang mengambil gambar pasangan yang bahagia.....ha, mahu tahu tak siapa?? ini pun kena tunggu Mereka yang sayang saya Part II...hehe

Rasanya, itu saja yang ana nak coretkan hari ini...
Tamat Mereka yang sayang saya Part I...

*p/s: saya pun sayang mereka juga...!!!! Nash & Fad ...Thanks for everything =)


Tuesday, 2 August 2011

Selamat menyambut Ramadhan Karim ^.^

Assalamualaikum WBT..
Apa khabar kawan2?hehe
ana? Alhamdulillah..hehe
Harap ana tidak terlambat untuk mengucapkan selamat berpuasa pada seluruh umat Islam.
Pada minggu lepas kelas ana telah menyambut kedatangan bulan yang mulia ini dengan mengadakan makan malam bersama anak-anak yatim. 

ana dan juga my really good friends...hehe

 dari kiri zaidi, ana, kak miena n nash

 dari kanan nash, ana, kak miena n fad..he also my very good friends lorh..hehe

 inilah gambar kami bersama warga Pertubuhan Kebajikan dan Anak2 Yatim Hawa Kinta, Perak

dari kiri jojo, kak miena, ana n nash =)

Itulah kisah permulaan kami menyambut ramadhan..waa..haha...
Actly, kelas ana sebagai penganjur iaitu Orkid Production harus dan wajib mengadakan satu majlis atau program untuk memenuhi tugasan subjek dalam diploma kami, iaitu subjek OMT290 - Organizing Event.  Ana sebagai pengarah projek mengucapkan selamat berpuasa dan berbanyak terima kasih pada crew Orkid Production terutama, Miss Ima Shanaz, kembar dan geng farah hani, geng ain azeme, geng fina dan yang lain2 kerana sama2 membantu dalam menjayakan majlis makan malam yang meriah ini.

Satu perkara ana terkilan, wwuuu =( tak dapat buat ucapan pengarah projek dengan jayanya.  Sedih taw, wo hen mang, buat asiggnment, siapkan presentation, time event ingat sempat buat, terlalu sibuk tugas pengarah projek ni, kejap kang orang ni cari,..huhu..moral of story.  Belajarlah cakap spontan, supaya dapat jadi MC spontan..asyik guna teks aja kan..hahaha....

Sekian...wassalam..