Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, 7 January 2013

Oh Lesen!

Assalamualaikum wbt.

Rasanya dah lama sangat Anna tak update blog ni, bila ada rasa nak update je, cancel sebab terlalu penat kerja mungkin :) huhuhu^_^

So, lets start the story.... Lesen?
Umur dah 22 Tahun ni baru nak buat lesen..huhu^_^ Hari ni dengan tekad yang kuat, rehat kerja tadi terus g daftar buat lesen...hehehe.. tinggalkan lappy kat butik untuk kawan tengok movie sambil jaga butik.  (Taktik tak nak bagi dia marah keluar lama-lama.  Siap g makan McD lagi. huhu^_^

BTW, thats it.  Enough for today. Well, wish me around and good luck for this! 
Jazakumullah...