Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, 10 April 2015

Pesuruhjaya Sumpah Taman Sri Pemaisuri, Bandar Tun Razak

Assalamualaikum wbt

Lama sgt dah tak update blog kan? lately busy sgt2 mengejar cita2..hehe
Setelah berhempas pulas study selama 5 tahun, akhirnya di sini saya bersyukur dapat kerja tetap sebelum konvokesyen. I will tell you more on that.......

Skrg ni nak cerita pasal nak buat akuan sumpah untuk borang tawaran kerja ni. Dah nak hampir sebulan kerja baru ada masa nak settle kan apa yang penting.

Nak di jadi cerita, semalam pergi JPJ Taman Sri Permaisuri nak settle kan geran motor baru ku. Alang2 menyeluk pekasam cari pesuruhjaya sumpah kat sini.

And...!

Tersgt murah dipasaran. Anna bawa dua copy borang yang nak kena cop, so the first one dia cas RM4.00, utk yang lagi satu dia cas RM2.00 je.. So total, RM6.00.

Gambar kat bawah ni dia bagi semalam sebab bisness card dia dah habis. So korg boleh g dekat alamat tu or call mesej ke.

Goodluck!

Jazakumullah bil khair.

~ Anna


No comments:

Post a Comment