Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Sunday, 28 August 2011

Ana sayang Mereka Part II(lanjutan Mereka sayang ana part I)

Assalamualaikum WBT...
Alhamdulillah...

Akhirnya, ana punya waktu juga ya, mahu meneruskan coretan mengenai mereka yang ana sayang ni.
Sebenarnya, ana sangat sibuk hingga kan diri tak terjaga.  lagi-lagi bulan puasa ni, kalu tak jaga diri memang sakit terus.hehe..
Tapi, alhamdulillah...kesihatan beransur pulih.  Dan ana kembali untuk menyambung coretan ana yang lalu.

First of all, sekarang sudah 28 hari kita berpuasa, macam mana hari-hari yang anda lalui?macam-macam ragam tak?  Ana sangat bersyukur pada Allah kerana Ramadhan ini, lebih baik dari Ramadhan sebelumnya..alhamdulillah.

 Ok, let's get it start...



dari kiri Fad, memperkenalkan Miena, dan ana.

Amalina Fauzi..kak miena, shaminaminanana..huhu^.^ ooppsss..maaf "ter'over' pula..ana suka kawan dengan kak miena sebab dia kelakar..ada saja idea dia untuk mewujudkan suasana yang meriah.huhu^.^

jojo dan miena

opppss..maaf ya, pada coretan lalu ana sudah cakap mahu kenalkan anda berdua..so, i mark my words.
Jojo tu lah jurugambar masa Majlis Makan Malam ana.

comel..hehe...love u~Amalina Fauzi~

 kakak yang baik...sayang kak Ila..! =)

Ya Allah..alhamdulillah...ana dikurniakan teman yang sangat mencintai ana..tQ Allah...
Sayaang korg!!! <3 <3 <3





4 comments:

  1. hahha. xksh pon psl gmbr dgn jojo tu. kenangan. let bygone be bygone. huuu :)
    ape2 pon syg tira jgk. kih3.

    ReplyDelete
  2. hehe..okay2...sorry again..yup2..let by gone be gone..hehe

    ReplyDelete
  3. rie windu cgT cme hUda..=(
    jaga diri n ksihatan ye dear
    lot of luv..<3<3<3

    ReplyDelete
  4. hehe..miss u too..nanty huda nak post pasal rierie jgk..tapi kite xder pic yg sme2...dulu free hair xmo lah..hehe...nty huda cuti kte jpe amik pic byk2 ea...love u cho much dear... =)

    ReplyDelete