Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, 31 January 2017

Hope for more blessing in 2017!

Assalamualaikum

Happy blessing 2017!

Last day of January 2017 baru ada masa nak post blog ni. Penulisan dekat blog makin berkurangan.

Well, i got new boss a.k.a CEO, and i am pregnant! Syukur.

Macam biasa lah, orang kata kalau pregnant anak pertama, dia punya letih tu...ya Rabbi je yang tahu.

Apa-apa pun, Anna harap untuk tahun 2017 ni, wish all the best of life.

Semoga kasih sayang yang telah Allah berikan ini, sentiasa dipelihara dan diberkati Allah s.w.t

Aminnn.. insyAllah. I love my hubby so much!

Alhamdulillah,
Anna

No comments:

Post a Comment