Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Tuesday, 9 June 2015

"run Forest run"!

Assalamualaikum wbt

Ingat tak korang dekat cerita Forest Gum..?? huhu ^_^ Kalau sebut pasal lari je mesti terus ingat cerita tu.. hehehe

Okay, kali ni, Anna nak share dekat korang pasal hobi baru Anna, Running!

So far, sudah 3 track jogging yang Anna dah explore, rupanya cantik-cantik semua tempat jogging yang Anna pergi.

1. KLCC Park, KL
2. Taman Tasik Permaisuri, Bandar Tun Razak
3. Taman Tasik Cempaka, Bangi

Itu antara jogging track yang Anna dah pergi dengan team or partner running.  You will find it is good things to do, sebab badan akan rasa ringgan dengan kita bersenam atau jogging.

So, i am going to explore more jogging track around me.

Selamat mencuba dan berlari..!! hehe

*See the world, see how beautiful life that Allah gives to you. Biarkan dunia berputar seiring waktu berjalan....and
.
.
don't be sad..! Life goes on. xoxo
~Anna




No comments:

Post a Comment