Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Wednesday, 12 September 2012

Hidung mahal?

AssalamualaikumWBT
Ahlan wa sahlan sahabat semua..?
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin :)
Ja'alanallahu wa iyyakum minal aidin wal faizin... 
(dah lambat ke nak wish ea?? heheh, Syawal lagi kan :)

Anna nak promote sikit satu produk ni, and i can't life without it...!!!
Let me introduce, Downy Passion (Red) hehehe




Ha,...! Anna lah orang paling cerewet sekali kalau bab baju ni.
Masa dulu pernah kerja kedai dobi tau, masa zaman jahiliah (just kidding) ...haha.LOL
Kalau kat rumah tu, baju Anna janganlah basuh dan lipat, sebab Anna akan buka lipatan balik. Siapa yang nak basuh baju juga kenalah guna Downy jgk :)
Itulah akibat dari kerja dobi.  Hebat taw penangan kerja dobi. 
(yang paling best iron baju kemaja lelaki, monolog dlm hati ..'bilalah nak iron baju untuk suami lak eah??hehe')

Kakak Anna pernah tanya, 'ko kalau beli barang ikut selesa eh? xikut mana murah?'
hmm..depends juga kan.
But, i will make sure that my downy still available.... always :)
Belilah stock awal, tapi kalau terlupa terpaksalah pakai yang lain.hehe^.^
Sekian coretan pasal hidung mahal ni. hehe...
Sebenarnya, nak promote produk ni.

#moral of the story :  gunakanlah Downy Passion hehe...kawan2 ramai cakap you pakai minyak wangi apa ea?? wanginya.  Nanti i promote downy i pada mereka.hehe...

1 comment:

  1. salam lebaran dear.<3
    rie pun ske downy nie!..
    mish u..<3

    ReplyDelete