Cinta

"CINTA yang dibina bukan cinta kosong tapi cinta yang punya pengertian
cinta yang luhur dan hanya dapat dirasakan dengan JIWA yang bersih
yang SENTIASA MENCARI..... ALLAH"

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Biarkan waktu berputar seiring waktu berjalan

Istiqomah

Daisypath Anniversary tickers

AH

Daisypath Anniversary tickers

Daughter

Lilypie Pregnancy tickers

BF

Lilypie Breastfeeding tickers

Friday, 28 February 2014

Kursus Pra Perkahwinan (KPP) di Sepang

Assalamualaikum wbt
Ahlan wa sahlan teman2?

Lama kan tak update blog ni..
Almaklum lah...busy kerja je memanjang cuti sem ni.

So, di pagi hari tengah ada mood nak meng'update' segala blog..
Anna nak suggest satu tempat yang tersangat SubhanAllah Alhamdulillah...
Cantik, selesa, nyaman...so peaceful.

KPP dekat Sepang, Masjid Sultan Hishamudin Bandar Baru Salak Tinggi...
Tak de lah pulok picture nak tunjukkan...
Tapi it is totally bersih and selesa..

Kursus ni dalam kawasan masjid...ada bilik kuliah dekat situ...
Alhamdulillah..menuntut ilmu dalam masjid..senang sangat nak solat jemaah sama2.
Walaupun dua hari..rasa sekejap sangat..
Penceramah dekat KPP tu paling best... bilal masjid tu..
Kerlas kau jah dia bagi ceramah..
Runut..sangat menepati jiwa remaja..gitu...

Kursus ni dua hari..
Hari pertama, it is a quite long time rasanya...dari 0745 hingga 1830
Hari kedua 0800 hingga 1615
Oh, harga masa ni masih RM80 :)


buku ni mmg dapat..tapi bukan untuk dapat je..baca k??? hehehe

Jazakumullah to the reader :)
Anna

3 comments:

  1. artikel yang menarik untuk dikongsi

    Ingin menempah kad kahwin murah di sekitar Nilai, Salak Tinggi & Sepang. Layari blog kami di http://onlinekadkahwin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Assalam. Awak daftar untuk amik kursus kat situ macam mana ye. Nak hantar borang kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm awk. maaf, semua urusan tunang kita buat kan.,. macam ni, awak g masjid yang saya sebut kat atas, semua info and tarikh2 kursus ade dekat bulletin board dlm masjid...huhu

      Delete